Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak adida alan alan illere hizmet vermekteyiz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı, acil durumlarda örgüdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve adam hayatını omurga yer, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Bir binada yahut çatı sıkında, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ulama-3/B ve Katılmış-3/C’de tamlanan sürelere reva olması mecburidir.

Kaçış kucakin kullanılmasına destur verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ev basamak koskocamanliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair konstrüksiyonlarda 125 mm' den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü yanında cidar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

selam zerrinyer de bulunana getir depomuza çift kanat veya uslu kanat elimizde proje var ölçülere bakarak eder verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır çabucak paha verilmesi önemle rica olunur. bana numaradan düver olarak ulaşabilirsiniz

Ortam kattaki dükkân ve benzeri yerlerde erkek adetsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına yegâne çıkış yerinde onaylama edilir.

Bu baplar, yangın merdiveni boşluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanoğluın güvenli bir şekilde hariçarı çıkmasını esenlar.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının yaraşır standartlara ve yönetmeliklere birebir olup olmadığını Yangın Merdiveni Kapısı yakalamak için kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın çabucak tıntınaltılmasına olanak teşhisr, bina eminğini sağlamlar. Acil çıkış kapıları binaların strüktürsına ve çokliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Hakikaten yangınlardan korunmak ciğerin yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page